Menü Bezárás

Klubkoncert.com

Az élő zene varázsa.

A Klubkoncert blog a budapesti kis klubok koncertjeire való rácsodálkozás szülötte volt. A bulinegyed  azóta már megszűnt klubjai, a GMK, a Gödör, a Kuplung és még sok hasonló hely koncertjeiről számoltunk be ezen az oldalon. Az élő zene egy csoda. A klubkoncertek világa pedig érdekes világ. Ezt a világot próbáltuk közelebb hozni azokhoz, akik ezt még kevésbé, vagy egyáltalán nem ismerik. Írtunk kezdő tehetségekről, a koncertekről, a klubokról, és persze a háttérben dolgozókról is. A kis klubkoncertek ráadásul sokban különböznek a „nagyszínpados” koncertektől is. Ezek a kis klubkoncertek kézzel fogható közelségbe hozzák a zenészeket és a zenét. 

Aztán a blogból külön portál lett, lett egy csomó baráti kapcsolatunk zenészekkel és háttéremberekkel, segítettünk videoklipek elkészülésénél, de rendeztünk saját koncerteket is. 

Most pedig a GrundStudio keretében mindezt újra felelevenítjük, fogunk írni és persze videózni is. 

A klubkoncert.com régi-új blogja a jól bevált blog.hu felületén, a klubkoncert.blog.hu címen olvasható. Itt vannak a régi írásaink, és a saját portálról is ide kerültek az újabbak.

Több, pár éve indult csapatról, illetve koncertjeikről született erre a blogra beszámoló, és talán jönnek még újabbak is. 

A klubkoncert.com projekt Facebook oldala egy időben egész szépen látogatott volt. Most persze már inkább a GrundStudio oldalaira figyelünk, de azért nem hagyunk senkit már nem használt Facebook oldalak mellett szomorkodni a poros útszélen, lesz még nyüzsgés errefelé, iratkozzatok csak fel!

A Klubkoncert.com Youtube csatornáján akad néhány videó, amihez közünk volt. Afféle kordokumentumok, vagy mondjuk naplóbejegyzések az életünkből. Némelyik egész jó, pláne, hogy számunkra persze a nézésük közben felidéződnek a készítés körülményei, történetek, hangulatok, örömök és bosszúságok. 

A csatornát itt találjátok!