Menü Bezárás

GrundWine

Bor, mi más?

Egyszerűen úgy érzem, ez az ital és ez a világ túlságosan nagy és túlságosan sokszínű ahhoz, hogy bárki csak úgy elmehessen mellette, anélkül, hogy legalább megmártózna benne, legalább kicsit belefeledkezhetne.  Így és ezért született anno a BarbWine projekt. És némi viszontagságok után – mert amit emberek csinálnak, az bizony el is tud romlani – alakult ez a mostani oldal, a GrundWine.

Hogy miről videózunk, beszélünk és írunk? Borokról, naná. Bemutatunk számos általunk kedvelt, érdekes bort, járunk borkóstolókra, borhetekre, sőt, még pincészetekbe is ellátogatunk és igyekszünk mindezt olyan tartalmakba önteni, ami valóban képes kedvet csinálni ehhez a fantasztikus italhoz, és megmutatja, milyen csodákat rejthet. Mert a lényeg épp ez volna. Kedvet szeretnénk csinálni minél több követőnknek a borok felfedezéséhez, mintegy kitárni a borok világára nyíló ajtót.

A GrundWine videói a GrundStudio Youtube csatornáján lesznek láthatóak, a Grund TV projekt részeként. Ide kattintva juthatsz el a GrundStudio csatornájára. 

A boros témájú írásainkat a Grund projekt közös blog.hu blogján, a grundstudio.blog.hu  címen lehet metalálni és olvasni. Ide került fel néhány korábbi, még a BarbWine számára született írás is. (Mert a jó anyagot sosem dobjuk el!)

Egy komoly boros témájú oldalnak azért mindenképp saját Facebook oldal is dukál, van is ilyenünk. Ezen a borokkal kapcsolatos történéseket osszuk meg, és persze ajánlunk rajta boros eseményeket és magukat a borokat is.