Menü Bezárás

GrundStudio

 

A GrundStudio a Klubkoncert.com és a Barbwine oldalak szerelemgyereke. A főképp kis klubok koncertjeiről beszámoló Klubkoncert.com portál üzemeltetőjeként készítettünk élő koncertekről hang- és videó felvételeket. Később a  BarbWine blog és vlog kapcsán belecsöppentünk a Youtube vlogvideók világába is. 

Mindeközben egyre erősebb lett az érzés, hogy jó lenne csinálni valami ‘TV szerűbb’ dolgot, egy állandó helyszínen, meghívott vendégekkel, heti rendszerességű ‘műsorokat’ készíteni. Így jött létre a GrundStudio. Fontos, hogy ez nem csak egy helyiség, hanem egyfajta klub is lesz, kerthelyiséggel, asztalokkal-székekkel, ahol egy-egy felvétel, videókészítés afféle baráti összejövetelre is módot adhat. Miért ne érezzük jól magunkat munka közben?

A GrundStudio a Lecsengés projekt állandó otthona is, itt készülnek az új borbemutató videóink illetve számos egyéb riport és beszélgetős műsor. De ez csak egy része az új stúdió életének, hiszen terveink szerint készülnek itt zenei session videók, főképp akusztikus előadókkal, (kedvenc stílusunk a jazz és a soul) és sok egyéb is. 

Miután ez az egész blogbejegyzésekkel kezdődött, és a grafománság azért velem is maradt, a GrundStudio keretén belül is születnek zenei, boros, meg mindenféle írások, ezeket a blog.hu felületén található új blogunkban olvashatjátok.

A legfontosabbak persze maguk az itt készülő videók! Az új, általunk közzétett videóinkat a  Youtube csatornánkon láthatjátok. 

Persze a Facebook és az Instagram sem maradhat ki a felsorolásból, igyekszünk itt is folyamatosan jelen lenni, beszámolni az épp aktuális történésekről. Iratkozzatok fel, kövessetek, mert az mindenkinek jó. Főképp nekünk. Meg nektek.